Thompson pred punom dvoranom oduševio svoje fanove u Kostreni

Koncert je završen !

  • Subota, 28 Travanj 2018

Unatoč protivljenju lokalnih vlasti i prvotnom pokušaju malverzacija uskraćivanja dvorane, koncert Marka Perkovića Thompsona u Kostreni ipak je održan. Pred punom dvoranom, većinom mladih, Thompson je više od dva sata nizao hitove kao što su „Geni kameni“, „Bosna“,“Ratnici svjetla“ „Lijepa li si“ itd.

Thompson se na binu popeo uz pjesmu “Dolazak Hrvata”, a na samom početku pozdravio je prisutne i pozvao publiku na dostojanstvenu atmosferu. Ipak, u nekoliko navrata su u publici zapaljene baklje zbog čega je koncert nakratko prekinut, a Thompson je paljenje okarakterizirao kao provokaciju i zamolio redare da odvedu mladiće van iz dvorane.

Sam koncert trajao je više od dva sata, a publika je s Thompsonom pjevala svaku pjesmu. Iako je tijekom cijelog koncerta vladala euforija, poseban naboj donijele su pjesme „Bojna Čavoglave“ i „Bosna“ uoči koje se pjevač obratio publici rekavši da je pjesma posvećena Hrvatima iz Bosne i Hercegovine.

Koncert je završen sinergijom benda i publike. Posjetitelji koji su došli s hrvatskim zastavama bacali su ih na pozornicu, a članovi benda su zastave raširili kako bi se pročitala imena mjesta i kvartova te ih vraćali vlasnicima.

kostrena2018

Video sadržaj