Spektakularni Thompsonov koncert na Dan pobjede u Slunju: "S Olujom u srcu"

Koncert je završen !

  • Subota, 5 Kolovoz 2017

Marko Perković Thompson započeo je koncert točno u 23 sata i 25 minuta s legendarnom pjesmom “Bojna Čavoglave”.
Počeo je tako dugoočekivani Thompsonov nastup u Slunju, a odmah nakon kultnih Čavoglava, uslijedila je i “Anica Kninska kraljica”, te niz drugih Thompsonovih uspješnica.

Zastave i brojne baklje bile su kulisa početka ali i cijelog koncerta na kojeg su pristigli po izjavama policije preko 50 000 Thompsonovih fanova iz cijele zemlje i inozemstva.

“Ovo smo priželjkivali, da svi zajedno slavimo, ovdje u Slunju, hvala Bogu prepoznala se inicijativa da se Dan pobjede slavi u mjestima koje su dale žrtvu za hrvatsku slobodu. To je naše zajedništvo, ono što smo mi iz Čavoglava htjeli”, rekao je Thompson. Pozvao je da se Dan pobjede i hrvatskih branitelja slavi u duhu zajedništva i dostojanstva.

Thompsonovim koncertom tako je u Slunju obilježen Dan pobjede, ali i Dan grada koji je prije 22 godine vraćen Hrvatima i oslobođen veličanstvenom akcijom Oluja.

Slunjski gradonačelnik Jure Katić bio je vidno ganut pred nastup M.P.Thompsona. Nakon što ga je voditelj najavio, zahvalio je svima što su došli u Slunj koji je uz Rakovicu, Saborsko, Cetingrad, dio Hrvatske koji je među onima koji su najviše stradali u Domovinskom ratu. Rekao je da su za Thompsonov dolazak u Slunj najzaslužniji ministar branitelja Tomo Medved koje je Thompsona ispratio na binu i karlovački župan Damir Jelić.

slunj