Thompson nastupio u Ričicama na blagdan Sv. Ivana Krstitelja

Koncert je završen !

  • Subota, 24 Lipanj 2017

Inicijativom ŽUPE SV. IVANA KRSTITELJA u Ričicama i župnika don Nevena Vukovića, dana 24.6. pored župne kuće Thompson je održao predivan koncert za oko 5 tisuća posjetitelja koji su od prve do zadnje pjesme pjevali iz svega glasa hitove s prošlog albuma "Ora et labora": "Dobrodošli", "Nema predaje", "Maranatha", "Bosna", "Put u Raj", "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", "Zapali vatru ali i one starije kao što su "Lijepa li si", "Moj dida i ja", "Vjetar s Dinare", legendarne "Čavoglave" koje otpjevao u nešto drugačijem formatu, s nastavkom.

Posebno su se pjevale one pjesme s vjerskom tematikom na blagdan sv. Ivana Krstitelja, dok je Thompson čestitao imendan svim Ivanima, Ivanama i ostalim izvedenicama tog imena pjesmom "Moj Ivane", te ih sve pozvao na Kupres 30. 7. na okupljanje Ivana za obaranje Guinnessova rekorda na blagdan Svete obitelji.

Održao je tako Thompson spektakularni koncert u Imotskoj krajini, a njegova vjerna publika mu se odužila na najbolji mogući način pjevajući u glas njegove pjesme.

ricice