Thompson napunio stadion pa rasplamsao domoljublje u Donjoj Voći

Koncert je završen !

  • Subota, 22 Rujan 2018

Organizatori su se potrudili pružiti posjetiteljima gostoprimstvo i nema tog Thompsonovog fana koji se nije dobro osjećao u župi Svetog Martina biskupa.

Tisuće poklonika glazbe Marka Perkovića Thompsona, cijeli dan su pristizale s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, ali i pograničnih dijelova susjedne Slovenije.

Nakon što je prošle godine nastupio u Areni i ljetos na dočeku Zlatka Dalića u Varaždinu, Marko Perković Thompson u subotu navečer je na poziv načelnika Krunoslava Jurgeca održao koncert u Donjoj Voći.

Koncert je započeo nešto iza 21 sat, dok je od 16 sati na području Općine na snazi posebna regulacija prometa s obzirom na velik broj posjetitelja s područja cijele sjeverozapadne Hrvatske, ali i Slovenije, Mađarske i Austrije. Naime, na koncert su stigli i Gradišćanski Hrvati s područja Općine Narda s kojom Donja Voća surađuje već niz godina. Koncert je organiziran povodom 25. obljetnice postojanja Općine Donja Voća te povodom Dana branitelja Grada Varaždina i Varaždinske županije.

donja voca