Thompson u Cerniku oduševio tisuće posjetitelja

Koncert je završen !

  • Srijeda, 30 Svibanj 2018

Povodom obilježavanja 750 godina postojanja mjesta Cernik i 25 godina djelovanja istoimene općine sinoć je upriličen veliki koncert Marka Perkovića Thompsona na stadionu HNK “Mladost” Cernik, gdje su posjetitelji, ljubitelji njegove glazbe iz raznih krajeva Lijepe naše pjevali najveće Thompsonove hitove.

Na do sad neviđenoj bini svjetskog izgleda svoje najveće hitove, pjesme od srca i duše tisućama,posjetitelja na višesatnom koncertu pjevao je Marko Perković Thompson. Diva Grabovčeva, Lijepa li si, Neću izdat ja Boga nikada samo su neke od pjesama kojima je Thompson u srž pogodio svoju publiku. Veličanstvenoj atmosferi doprinosio je i bend velikog hrvatskog pjevača. Svojim virtuozima ostavljali su dečki iz benda bez daha i najbolje poznavaoce vrhunske glazbe.

Koliko je publika bila oduševljena koncertom, ali i samom pojavom Marka Perkovića Thompsona nakon punih 16 godina od njegovog zadnjeg koncerta u Cerniku, toliko je i sam protagonist večeri bio oduševljen publikom, energijom koju su zajednički stvorili. Nije bilo pjesme koju u glas nisu pjevali svi, od onih najstarijih i najvjernijih fanova koji znaju značenja Thompsonovih autorskih djela, do onih najmlađih iz publike koji tek upoznaju glazbene žanrove.

Thompson se na kraju koncerta zahvalio svojoj vjernoj publici, a posebice hrvatskim braniteljima, te Moto klubu Nova Gradiška čiji je i sam član. Čestitao je Thompson Cerničanima i njihov dan, dan općine Cernik jer naposljetku zahvaljujući njima publika je imala priliku uživati u Thompsonovim pjesmama.

cernik2

Izvor: Radio Nova Gradiška